Rock Am Ringoven
vrijdag 27 maart 2020

Rock am Ringoven gaat verder in 2021

Rock Am Ringoven 2020

Helaas geen Rock am Ringoven dit jaar!

Alle vrijwilligers, Sponsoren, Bands, toe leveranciers en natuurlijk jullie allemaal kei bedankt!

Pas goed op je zelf en de mensen om je heen.
STAY-STRONG
We zien jullie allemaal op Rock am Ringoven 2021donderdag 19 maart 2020

Rock am Ringoven corona update

Rock Am Ringoven 2020

Het is een hele rare en onzekere tijd waar we nu in zitten. Ook voor ons als organisatie RaR staan we voor de keuze.
Omdat niemand weet wat ons de komende weken staat te gebeuren hebben we in goed overleg met alle bands, toeleveranciers en vrijwilligers unaniem besloten om de organisatie door te zetten.
We gaan er allemaal voor en hopelijk kunnen we elkaar 16 mei de hand schudden op Rock am Ringoven!
We houden jullie op de hoogte!
Zorg goed voor je zelf en anderen.
Stay Strong!


zondag 24 februari 2020

Kaartverkoop is begonnen

Rock Am Ringoven 2020

De ticketverkoop online is begonnen! Je kunt je kaartjes kopen via deze link en dan kom je op een handige ticketsite uit. Je krijgt je kaartje dan digitaal toegestuurd en met e-ticket passeer je zaterdag 16 mei de poorten van Bertjes Wij.


woensdag 8 januari 2020

De eerste namen ...

Rock Am Ringoven 2020

Met gepaste trots presenteren we hierbij de eerste namen voor Rock Am Ringoven op zaterdag 16 mei 2020!


maandag 20 mei 2019

RAR in de media
Rock Am Ringoven werd zaterdag ook bezocht door de lokale media. Meierijstad.nieuws.nl was aanwezig en ook het Brabants Dagblad maakte een mooie reportage.

Rock Am Ringoven


zondag 19 mei 2019

Wat een feest!

Rock Am Ringoven

Rock Am Ringoven beleefde zaterdag misschien wel de mooiste editie ooit! Wat een plezier hadden de bezoekers met bands als Tawney Brothers en Groovebloedig, wat hebben ze gelachen met de All Star Wedding band en wat is er gesprongen met Prinz Klauz. Het hoogtepunt was voor veel kinderen het optreden van de Hippe Gasten. Stagediven vanaf het podium, het werd de kinderen zaterdag geleerd!

De Hippe Gasten waren op de Maria ter Heide school geweest, om de Heise kinderen de grondbeginselen van rock bij te brengen en zaterdag ging de hele school naar het festivalterrein. Meezingen met het nummer Tonnie van Tegenover ging goed en de tongbreker 'stug stil stok stijf staan' ging vloeiend.
Wat een feest en de kinderen wilden niet meer naar huis, maar Rock Am Ringoven was later op de dag natuurlijk vooral gevuld met nog meer gezellige mensen van heinde en ver die ook bijna allemaal bleven hangen of swingen tot de laatste noot van Prinz Klauz gespeeld werd.

Kijk hier voor de foto's van onze hoffotograaf Jerry Immerszondag 19 mei 2019

Filmpjes


Er is natuurlijk ook volop gefilmd en hier zijn enkele filmpjes van hoffotograaf Jerry Immers!

Prinz Klauz door Laura Jacobs gefilmd
zondag 27 mei 2018

Zwoel en opzwepend rockfeest Am Ringoven

Rock Am Ringoven 2018

Tot in de late uurtjes swingde zaterdag Rock Am Ringoven. Zwoel was de avond en opzwepend de artiesten op het podium. Tussendoor genoten de 789 bezoekers van een koel drankje en elkaar. Het was weer een mooie dag op Bertjes Wij in Mariaheide. Een van de hoogtepunten was ongetwijfeld de show van John Diva en zijn Rockets of Love. De glorietijden van de hardrock werden nog eens dunnetjes over gedaan, maar ook bands als Q-Size en Unforgiven zorgden voor een warm bad van bekende muziek. Ging het voor het grote podium al heet aan toe, binnen in de tent parelde menig zweetdruppeltje bij menig muzikant en natuurlijk bij de dansende menigte. Rock Am Ringoven 2018 beleefde een fantastische editie! Zondag verzamelden de buurtbewoners van de Ringoven zich weer op het festivalterrein met harken en ander gereedschap om Bertjes Wij weer terug te toveren in het groene voetbalveldje.

Kijk voor alle foto's in het album van hoffotograaf Jerry Immers

Rock Am Ringoven
Rock Am Ringoven 2018
Rock Am Ringoven 2018
Rock Am Ringoven