Rock Am Ringoven 2018
dinsdag 2 april 2019

We hebben de tijd!

Rock Am Ringoven 2018

Eigenlijk wil je natuurlijk alles zien wat er op het podium van RAR 2019 verschijnt, maar je wilt ook buurten, even naar de wc en even eten. Kortom, het leven en ook RAR is keuze's maken, maar dat gaat een stuk handiger met de time table op zak. Je hoeft hem niet uit te printen, want je krijgt bij aankomst natuurlijk een glanzend exemplaar gratis overhandigd door onze hostesses.


woensdag 13 maart 2019

Prinz Klauz stopt ná Rock Am Ringoven

Rock Am Ringoven 2018

Aan alles komt een eind, zo ook aan Prinz Klauz. Wegens volle agenda’s is in goed overleg besloten om dit jaar te stoppen met Prinz Klauz. "Wat waren het fantastische tijden! Het begon met de Clash en het leidde ons langs mooie podia en festivals in binnen- en buitenland. Vele legendarische momenten zijn voor altijd in ons hart gesloten. We hebben ontzettend veel gelachen, gruwelijk genoten en we denken met respect en warmte terug aan alle mensen die erbij waren." Prinz Klauz begint aan een afscheidstoer die zondag 14 juli eindigt op Streetrock, maar het op één na laatste optreden staat gepland op Rock am Ringoven. "Daarna kunnen we ons met een lach en een traan en als vrienden voor het leven, in nieuwe avonturen storten. Ontzettend bedankt en … laten we samen genieten van de laatste optredens. Hell yeah! Prinz Klauz."


zondag 10 maart 2019

Sale! Sale! Sale!

Rock Am Ringoven 2018

De kaartverkoop is geopend. Bestel hier je ticket!


zondag 27 januari 2019

Affiche wordt gevuld

Rock Am Ringoven 2018

Het festivalseizoen is weer geopend met MOMfest en wij kijken reikhalzend uit naar Rock Am Ringoven, want we hebben weer veel moois op het podium gepland. Het affiche is er weer, de eerste namen staan er op en er komen er nog een heleboel bij!


zondag 21 oktober 2018

Prinz Klauz is geboekt!

Rock Am Ringoven 2018

Uiteraard zijn we druk bezig om bands te boeken voor de komende editie en we kunnen de eerste naam bekend maken:Prinz Klauz! Het klinkt best Duits en misschien dat ze daarom onze festivalnaam in het Duits vertaald hebben, maar das macht uns gein flaus aus. Wil je alvast kennis maken met Prinz Klauz, kijk dan onder het kopje Line-up. De komende tijd verschijnen hier natuurlijk meer namen van het affiche van 2019. Je kunt natuurlijk ook de agenda's van alle bands nasnuffelen als je niet op onze bekendmakingen wil wachten.


zondag 23 juli 2018

Cheque voor Mariaheide Hartsave

Rock Am Ringoven 2018

Het festival Rock Am Ringoven was afgelopen mei weer een daverend succes! Het was gezellig, er waren veel mensen die ook nog eens lekker doordronken wat zorgde voor een vrolijke penningmeester. De opbrengst was van Rock Am Ringoven was zelfs zo goed dat er best een mooi bedrag vrij kwam voor een goed Heis doel en dat is natuurlijk Mariaheide Hartsave dat er naar streeft om overal in Mariaheide een AED dichtbij te hebben. Tijdens het vrijwilligersfeest van Rock Am Ringoven, overhandigden Mark Donkers (links) en John van Boxmeer (rechts) namens Rock Am Ringoven aan Mark Leenders (midden) van Hartsave Mariaheide een cheque van 500 euro.


zondag 27 mei 2018

Zwoel en opzwepend rockfeest Am Ringoven

Rock Am Ringoven 2018

Tot in de late uurtjes swingde zaterdag Rock Am Ringoven. Zwoel was de avond en opzwepend de artiesten op het podium. Tussendoor genoten de 789 bezoekers van een koel drankje en elkaar. Het was weer een mooie dag op Bertjes Wij in Mariaheide. Een van de hoogtepunten was ongetwijfeld de show van John Diva en zijn Rockets of Love. De glorietijden van de hardrock werden nog eens dunnetjes over gedaan, maar ook bands als Q-Size en Unforgiven zorgden voor een warm bad van bekende muziek. Ging het voor het grote podium al heet aan toe, binnen in de tent parelde menig zweetdruppeltje bij menig muzikant en natuurlijk bij de dansende menigte. Rock Am Ringoven 2018 beleefde een fantastische editie! Zondag verzamelden de buurtbewoners van de Ringoven zich weer op het festivalterrein met harken en ander gereedschap om Bertjes Wij weer terug te toveren in het groene voetbalveldje.

Kijk voor alle foto's in het album van hoffotograaf Jerry Immers

Rock Am Ringoven
Rock Am Ringoven 2018
Rock Am Ringoven 2018
Rock Am Ringoven